1.1.2012 Asuntojen ennakkomyynti

Phuketin-paratiisi-asunto.com välittää myös rakennusvaiheessa olevia asuntoja. Rakenteilla olevien asuntojen ennakkomyynti Thaimaassa on varsin yleistä. Suuri osa myytävistä asunnoista myydään rakennusvaiheessa. Tässä muutamia perusteluja siihen, miksi asunto ylipäänsä kannattaa ostaa rakennusvaiheessa:
 

21.12.2011 Asunnon vuokraus Phuketissa!

Phuketin-paratiisi-asunto.com -tiimi on positiivisen yllättynyt suuren suosion saaneesta vuokraohjelmasta, ja tämän vuoksi muutama sananen/ vihje/ neuvo huoneiston tai villan vuokraamisesta kiinnostuneille.
 

15.8.2011 Nyt voit "koeajaa" loma-asunnon ennen ostopäätöstä!

Hyvin monella rakennuttajalla Phuketissa on ns. vuokraohjelma, jossa asiakas voi vuokrata kiikarissa olevan asunnon esim. loman ajaksi ennen kuin päättää ostaako sen vai ei.
 

29.7.2011 Miten etenemme Phuketin paratiisiasunnon ostamisessa?

 

Phuketin-paratiisi-asunto.comin -tiimi on kova kyselemään. Miksi? Siksi, että löydämme asiakkaillemme juuri sen oikean loma-asunnon, mikä vastaa asiakkaan tarpeita.
 

19.7.2011 Meditointia, festivaalia ja herkuttelua

Phuketissa tapahtuu näin kesäaikaan paljon kaikenlaista, vaikka turistisesonki onkin hiljaisimmillaan. Kathussa järjestettiin kuluvana viikonloppuna kolmepäiväinen kulttuurikatufestivaali. Kulttuurikatufestivaalissa kadut olivat täynnä upeita pukukavalkadeja ja kulkueita. Hauskanpidon lisäksi festivaali tarjosi runsaasti tietoa thaimaalaisesta kulttuurista ja perinteistä, joita ei missään tapauksessa tulisi unohtaa.
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>
Sivu 1 / 2