Pattaya 1

LUXUS VUOKRAKOHDE PATTAYALLA. Pattaya 1 on unelmien vuokrakohde loma-asunnoksi kuninkaallisella Pratamnak-kukkulalla Pattayan ja Jomtienin välissä. Alue on erittäin rauhallinen ja turvallinen, sillä kuninkaallinen residenssi sijaitsee vai 350 metrin päässä tästä upeasta loma-asunnosta. Fasiliteeteiltaan tämä kohde on myös erinomainen valinta pidempiaikaisille lomailijoille.

Huoneita: 1 + täysin varusteltu keittiö

Palvelut: uima-allas, kuntosali

Vuokra: 20 000 bht/kk

 

Chalong 4

Chalong 4 on kodikas huvilakylä. Se sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Chalongin keskustasta ja Chalongin rannasta. Huvila soviteltuu hyvin pitkäaikaiseen asumiseen. Jokaisessa huvilassa on oma iso uima-allas ja pidempi aikaiselle vuokralaiselle vuokra on todella edullinen

Huoneita: 2-4

Palvelut: iso uima-allas, aidattu alue

Vuokra: 50 000 bht/kk

 

Patong Beach 21

Patong Beach 21 on erinomainen kohde loma-asunnoksi. Se sijaitsee Patongin ytimessä. Rannalle on matkaa noin 700 metriä, Phuketin paras ostoskeskus Jung Ceylon on 150 metrin päässä ja Bangla Road on kiven heiton päässä. Alue on kaikesta huolimatta hyvin rauhallinen, vaikka sijaitseekin kaiken ytimessä.

Huoneita: 1-3

Palvelut: uima-allas, aidattu alue, 24 h vartionti, pysäköinti

Vuokra: 10 000 - 25 000 bht/viikko

 

Nai Harn Beach 3

Nai Harn Beach 3 on laadukas vuokrakohde omassa rauhassaan Phuketin saaren eteläpäässä. Fasiliteeteiltaan erinomainen paikka esimerkiksi pitkäaikaisasukeille!

Huoneita: 1-3

Palvelut: uima-allas

Vuokra: 29 000 bht - 79 000 baht/vko

 

Luksustason loma meidän kauttamme!

Phuketin-paratiisi-asunto.com on keskittynyt lähinnä myyntikohteiden välittämiseen, mutta tapauskohtaisesti haemme asiakkaillemme myös vuokrakohteita. Vuokrakohteemme ovat yleensä edustamiemme rakennuttajien myytäväksi tarkoitettuja kohteita, jotka on laitettu ns. vuokrausohjelmaan. Kyseessä on ohjelma, jossa asiakas pääsee lomallaan "koeasumaan" asunnon ennen lopullista ostopäätöstä. Vuokraus ei kuitenkaan sido asunnon ostamiseen. Välittämme vuokrausohjelmakohteet ovat yleensä korkeamman tason uudiskohteita kuten esimerkiksi kuvan kohde ylhäällä, Patong Beach 1. Hinnoittelu näissä on aina tapauskohtaista mutta alapuolella on suuntaa antava esimerkki.
 

Hintaesimerkki 

 

Hinnoittelussa pitää ottaa huomioon ainakin seuraavat asiat: kohteen sijainti Phuketissa, kohteen taso, huoneiston koko ja tietenkin vuodenaika. Sesonkiaika on selvästi kalliimpaa aikaa kuin matalasesonki. Joulunaika ja uusivuosi ovat vuodenajoista kalleimmat. Lisäksi pitää muistaa, että Phuket on yksi maailman suosituimmista lomakohteista ja sen ovat huomanneet myös vuokranantajat. Mielikuva hintatasosta on usein todellisuutta paljon alhaisempi. Phuket on Thaimaan kalleinta aluetta noin yleensäkin. Täällä ruoka, taksit ja yleensä kaikki on muuta Thaimaata kalliimpaa. Mutta tässä esimerkki hinnasta:

Aika: 5.1.2012 - 5.2.2012

Paikka: Karon Beach

Taso ja koko: uusi kohde (kts. Karon Beach 2, kuva ylhäällä), 2 makuuhuonetta, uima-allas

Hinta: 76 600 bht/kk (n. 1740 €)

Hintaan sisältyy siivous. Sähkö maksaa 6 bht/yksikkö ja vesi 30 bht/yksikkö (eivät ole suuria kuluja).

Tämä esimerkki on vain suuntaa antava ja hinta voi siis liikkua tästä ylös tai alas päin em. kriteereistä riippuen. Jos korkeatasoinen loma kiinnostaa, ota yhteys meihin. Meidän kohteissamme et matkusta massan mukana ja käytössäsi on aina luksushuoneisto.

Phuketin-paratiisi-asunto.com -tiimi